Skip to main content
Un moment de la jornada

FINALITZEN LES JORNADES TÈCNIQUES DE L’ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS

FINALITZEN LES JORNADES TÈCNIQUES DE L’ÀREA DE SERVEIS SOCIALS DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès  va  celebrar  els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre, l’11a edició de les Jornades Tècniques de treball intern.  

Les  Jornades es van dur a terme  al Centre Cívic del Montmell  on van participar,  al llarg dels 3 dies,  gairebé 35 professionals  de les diferents disciplines i serveis. Els serveis  participants  van ser: l’Equip Bàsic d’Atenció Primària, els Serveis d’intervenció Socioeducativa (SIS Adolescents i SIS Famílies), el Servei d’Immigració, el Servei d’Informació i Atenció a la Dona (SIAD) i l’equip administratiu.  

L’objectiu de les jornades ha estat reflexionar sobre la necessitat de l’autocura dels professionals del Departament.  Es van poder treballar, adquirir i intercanviar tècniques de benestar emocional, mental i del propi cos. Amb aquest exercici d’autocura es fomenta l’oportunitat d’adquirir més consciència de les pròpies emocions i situar la persona en l’equilibri necessari, aconseguint un impacte directe en la millora del desenvolupament de la tasca professional. Els professionals van participar activament i es va valorar molt positivament les Jornades.

Des de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal es vol agrair l’acollida i les facilitats  proporcionades per l’Ajuntament i la Regidoria de Serveis Socials del Montmell per al bon desenvolupament de les jornades.

 

Portfolio images
jornada
12/20/2022