Skip to main content

TOT EL QUE POTS FER AL BAIX PENEDÈS

Troba una activitat a la mida de les teves necessitats, tenim propostes per a tots els públics!

El turisme, la gastronomia, l’esport, l’oci, la salut… Totes aquestes activitats estan disponibles al Baix Penedès perquè en puguis gaudir en qualsevol moment de l’any gràcies al benigne clima mediterrani i la gran varietat i diversitat del nostre territori.

Descobreix com s’el·laboren els famosos vins de la nostra terra amb les visites d’enoturisme a vinyes i cellers. Aprèn pas a pas d’on surt un dels millors olis d’oliva del món (i degusta totes les seves possibilitats gastronòmiques) amb les propostes d’oleoturisme.

Gaudeix de les nostres platges per tota la família i per fer esport. Visita la Vil·la Pau Casals, la Casa Museu Àngel Guimerà i altres equipaments culturals. Coneix el territori a peu, en bicicleta, fent esports d’aventura, navegant o fent submarinisme.

Diverteix-te amb tota la família als nostres parcs temàtics i d’atraccions. O cuida’t i relaxa’t amb els beneficis que ofereix el termalisme, un dels molts regals que ens ha fet la natura en aquesta terra privilegiada. Al Baix Penedès, sempre hi ha coses per fer!