Skip to main content

Xerrades informatives per a Joves

XERRADES INFORMATIVES I DE CONSCIENCIACIÓ PER A JOVES DEL SIS ADOLESCENTS I SIAD JOVE DEL BAIX PENEDÈS

Durant el passat mes de desembre les tècniques del SIS Adolescents i el SIAD Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès van dur a terme una activitat sobre violència masclista a segon d’ESO de l'Institut Ernest Lluch i Martí de Cunit.

L'activitat consistia en la identificació de les violències que viu una jove de 16 anys durant un dia de la seva vida. Els i les joves van connectar molt amb la vivència i van poder identificar la majoria de les violències. Un gran nombre d’alumnes va demostrar tenir eines per quan es puguin trobar en una situació similar a la que viu la protagonista del relat, com per exemple: demanar ajuda a professionals, denunciar en el cas d’agressions, etc.

L'objectiu de l'activitat és principalment preventiu i també de difusió dels serveis que s'ofereix des del Consell Comarcal. Després de l’activitat van arribar sol·licituds per visitar-se amb ambdós serveis.

Aquest mes de gener que acabem de començar es preveu fer la mateixa activitat a segon d’ESO de l’Institut Coster de la Torre a la Bisbal del Penedès.

01/02/2024