Skip to main content
tallers_emancipació_tardor_bp.jpg

TALLERS PER PROMOCIONAR L'EMANCIPACIÓ DE JOVEDS (OJBP)

L'oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès organitza tallers i xerrades per promocionar l’emancipació dels joves

L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Baix Penedès (OJBP) té previst d’organitzar, amb el suport de tots els municipis de la comarca, un seguit de xerrades i tallers per promocionar l’emancipació dels joves durant aquesta tardor.

Aquestes xerrades, que enguany continuaran sent totes virtuals per garantir el compliment de les mesures sanitàries i a la vegada, arribar a un nombre més gran de joves, s’ofereixen des de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. Els temes que es tractaran són principalment: treball, educació, salut, mobilitat internacional i habitatge.

Algunes d’aquestes xerrades s’han organitzat conjuntament amb els Serveis de Joventut de la Demarcació de Tarragona (SJDT), és a dir, amb coordinació entre les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Tarragonès. Aquesta iniciativa de treball coordinat entre les diferents comarques va néixer el 2020 amb la incorporació de les accions telemàtiques en el nostre dia a dia amb motiu de la pandèmia. Després de més d’un any i mig d’implementació dels recursos telemàtics, s’ha demostrat un canal molt vàlid per compartir recursos i arribar al màxim nombre de persones joves possible sense necessitat de presencialitat.

El calendari de les xerrades programades per aquesta tardor és el següent:

  • Com? On? I quan? Ens posem a estudiar (tècniques d’estudi) – dijous 7 d’octubre a les 17h – per skype (cal inscripció)
  • Petjada digital i cerca de feina – dijous 14 d’octubre a les 17h – live d’instagram a @serveis_joventut_dt
  • Coneixem el nostre cicle menstrual – dijous 28 d’octubre a les 17h - live d’instagram a @oficinajovebp
  • Construint el meu camí (perfil professional) – dijous 4 de novembre a les 17h – per skype (cal inscripció)
  • El plaer de sortir de la norma (per a joves LGTBIQ+) - dimarts 9 de novembre a les 17h – live d’instagram a @serveis_joventut_dt

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove del Baix Penedès a través del telèfon, correu o xarxes socials:

977157157 / 616917318 / baixpenedes@oficinajove.cat
Instagram: @oficinajovebp

09/28/2021