Skip to main content
Imatge de la reunió

Segona reunió comarcal de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès

Segona reunió comarcal de l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès

Resoldre dubtes, compartir experiències i coordinar els circuits de derivació van ser els temes tractats.

El passat dijous, 2 de febrer de 2024, va tenir lloc a la sala de plens del Consell Comarcal la segona reunió de tots els professionals tècnics, administratius i polítics que donen suport a l’Àrea de Serveis Socials des dels ajuntaments. 

En aquesta segona trobada es van posar en comú les complexitats, dificultats i problemàtiques que tot aquest personal es troba en el seu dia a dia estant a primera línia, es va fer un repàs dels circuits de derivació de trucades, es va valorar la trajectòria dels acords presos a la primera reunió i es van resoldre tots els dubtes.

A través del conveni existent, des del Consell Comarcal del Baix Penedès, es dona cobertura als municipis del Baix Penedès que tenen menys de 20.000 habitants. Des dels mateixos ajuntaments es gestionen les agendes dels professionals del departament i, en aquesta segona reunió, es van convocar tots els treballadors dels dotze ajuntaments que assumeixen aquestes tasques i els respectius regidors de serveis socials.

Representants d’onze municipis van assistir a la reunió: personal administratiu, personal tècnic i, en alguns casos, representants polítics. 

Des del departament de Serveis Socials es va valorar molt positivament aquesta reunió i es va agrair a tots els municipis assistents la seva predisposició i ganes de treballar de manera conjunta i coordinada. Per part de tots els assistents es demana que aquestes trobades es facin almenys un cop a l’any i de manera rotativa pels ajuntaments.

 

02/15/2024