Skip to main content

S’APROVA EL PROJECTE EXECUTIU DE LES OBRES DE LA XARXA D’AUTOCARAVANES DEL BAIX PENEDÈS

S’APROVA EL PROJECTE EXECUTIU DE LES OBRES DE LA XARXA D’AUTOCARAVANES DEL BAIX PENEDÈS

27 de març de 2023. El passat 10 de març el Consell Comarcal del Baix Penedès va aprovar definitivament el «Projecte executiu de les obres de la Xarxa d’Àrees d’Autocaravanes del Baix Penedès» amb un import total IVA inclòs de 107.926’78 €.

El cost de la redacció tècnica d’aquest projecte ha estat subvencionat per la Diputació de Tarragona, i permet disposar de l’estudi tècnic realitzat per un enginyer de camins, canals i ports amb el detall i cost de les obres necessàries per a poder licitar i executar les obres als diferents municipis de la comarca que participen al projecte.

El conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, “agraeix a la Diputació de Tarragona el seu suport econòmic, que ha finançat el 50% del cost del projecte, i als ajuntaments signants la voluntat de participar-hi. L’aprovació definitiva del projecte tècnic permet al Consell Comarcal donar inici a la licitació i posterior adjudicació amb l’objectiu d’iniciar les obres el més aviat possible”.

Els municipis que hi participen són els següents: Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, la Bisbal del Penedès, Bonastre, Cunit i Sant Jaume dels Domenys. En aquests moments estan en tràmit d’aprovació els diferents convenis de col·laboració entre el Consell Comarcal i els Ajuntaments per a poder finançar les obres d’execució que també comptaran amb el suport de la Diputació de Tarragona. Aquest és un projecte prioritari per l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès i que es preveu sigui una realitat durant els propers mesos.

 

03/28/2023