Skip to main content
Tècnics d'Ocupació del Consell Comarcal

S'amplia el conveni de col.laboració amb diversos ajuntaments en matèria d'ocupació

El Consell Comarcal del Baix Penedès aprova l’ampliació del conveni de col.laboració amb diversos ajuntaments en matèria d'ocupació.

5 de juliol de 2023. El ple del Consell Comarcal del Baix Penedès celebrat el passat 21 de juny va aprovar per unanimitat la modificació i ampliació d'un nou conveni amb diversos ajuntaments de la comarca en matèria d'ocupació. El nou servei amplia la cooperació en aquesta matèria per continuar treballant en la reducció de l’atur a la comarca.

Aquest conveni preveu la col.laboració amb diversos municipis del Baix Penedès que no compten amb un servei d’ocupació propi per tal de donar assistència de tècnics especialitzats en l’àmbit del foment de l’ocupació. Els municipis participants són: Albinyana, l’Arboç, Banyeres del Penedès, Cunit, el Montmell, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva

En els darrers anys s’ha aconseguit molt bons resultats per ajudar, des dels propis Ajuntaments a buscar les persones més adequades a les necessitats d’ocupació de les empreses de la comarca. En aquesta mateixa línia, des d’aquesta àrea es treballa coordinadament en contacte amb les empreses per tal d’oferir cursos i especialitzacions per formar les persones a l’atur demandants d'ocupació en les especialitats que les empreses necessiten.

 

07/05/2023