Skip to main content
WhatsApp Image 2022-04-01 at 9.38.30 AM (1).jpeg

REUNIÓ DEL CONSELL AMB LA CONSELLERA DE PRESIDÈNCIA LAURA VILAGRÀ

Reunió de treball del Consell Comarcal del Baix Penedès amb la Consellera de Presidència Laura Vilagrà

Dimecres 30 de març de 2022, El President del Consell Comarcal, Joan Sans, conjuntament amb diversos alcaldes de la comarca, s’ha reunit aquest matí amb la Consellera de Presidència de la Generalitat de Catalunya Laura Vilagrà. La trobada ha consistit en una reunió de treball per analitzar els avenços i seguir treballant per donar resposta a les demandes del territori.

El president ha exposat els avenços en la principal prioritat de la comarca, els deficients serveis de salut amb un hospital que no dona coll per tanta població. A més, s’ha parlat del pla de xoc necessari per reindustrialitzar i baixar la taxa d'atur. En aquest apartat, la inclusió del Baix Penedès al programa 7 comarques serà clau.

La consellera ha explicat als alcaldes com es farà el proper desplegament dels serveis territorials de la Generalitat al territori per estar més propers a la ciutadania i menys disgregats com fins ara amb l’objectiu de donar un millor servei.

La propera reunió s’espera per finals de maig amb el Conseller d’Interior per parlar de temes de seguretat i dels Mossos d’Esquadra.

Portfolio images
WhatsApp Image 2022-04-01 at 9.38.30 AM (2).jpeg
04/01/2022