Skip to main content
reunió

REUNIÓ COMARCAL DEL DEPARTAMENT DE SERVEIS SOCIALS DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS

REUNIÓ COMARCAL DEL DEPARTAMENT DE SERVEIS SOCIALS DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX PENEDÈS

El passat dijous, 25 de maig de 2023, va tenir lloc a la sala de plens del Consell Comarcal la primera reunió de tots els professionals que donen suport des dels ajuntaments al departament de Serveis Socials.
A través del conveni existent, des del Consell Comarcal del Baix Penedès, es dona cobertura als municipis del Baix Penedès que tenen menys de 20.000 habitants. Des dels mateixos ajuntaments es gestionen les agendes dels professionals del departament i, en aquesta primera reunió, es van convocar tots els treballadors dels dotze
ajuntaments que assumeixen aquestes tasques.
Onze municipis van assistir a la reunió: personal administratiu, personal tècnic i, en alguns casos, representants polítics. Aquesta primera trobada va servir per posar en comú les complexitats, dificultats i problemàtiques que tot aquest personal es troba en el seu dia a dia estant a primera línia. Una de les conclusions més rellevants és que es va fer palesa la necessitat de provocar més trobades com aquesta i així tenir un espai permanent per poder parlar sobre aquests aspectes més administratius o organitzatius.
Des del departament de Serveis Socials es va valorar molt positivament aquesta reunió i es va agrair a tots els municipis assistents la seva predisposició i ganes de treballar de manera conjunta i coordinada.

Portfolio images
un moment de la reunió
05/31/2023