Skip to main content
Grup de criança Consell Comarcal Baix Penedès

Nou Espai de Criança al centre cívic de Les Pedreres a Santa Oliva

S'obre el nou Espai de Criança al centre cívic de Les Pedreres a Santa Oliva.

Es tracta d’un grup de suport per a la criança per a famílies embarassades i/o amb fills de 0 a 3 anys.

Dimarts 9 de gener de 2024. L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès, a través del Servei d'Intervenció Socioeducativa (SIS Famílies) ha posat en funcionament un nou espai de suport a la criança per a famílies embarassades i/o amb fills de 0 a 3 anys. Aquest espai està pensat per a famílies embarassades o amb nadons interessades a compartir els dubtes, els canvis personals que els comporten la paternitat i la maternitat, les alegries i les petites dificultats, etc. Les sessions seran setmanals, i es duran a terme en un lloc físic acollidor on  podran trobar material per jugar amb els infants i, el més important, reflexió sobre el model de mare i pare que volen ser per als seus fills i filles.

Aquest nou espai estarà ubicat al Centre Cívic Les Pedreres a Santa Oliva. L’obertura del servei està prevista per dimecres 17 de gener, en horari de 10h a 12h amb trobades setmanals tots els dimecres. De moment, aquest programa tindrà una durada de 6 mesos, fins al juny de 2024.

Les famílies interessades a participar es poden inscriure al correu electrònic del sisfamilies@baixpenedes.cat o bé trucant o enviant un missatge de whatsapp al 674 086 987. És un grup totalment obert durant tota la seva durada.

 

01/09/2024