Aquest petit projecte s’inicia l’any 2012 amb la iniciativa del Martí i el Sergi. Es van conèixer a l’escola d’enologia i viticultura d’Espiells, a Sant Sadurní d’Anoia. Tots dos venen de dos mons diferents. El Sergi, procedent de Barcelona, és sommelier i tècnic en restauració, i el Martí, de Llorenç del Penedès, sempre ha estat envoltat del món del vi pel seu pare i el seu avi, i ha acumulat experiència en diverses zones, com ara el Penedès o el Priorat.
Els seus valors giren entorn del respecte pel medi ambient i la viticultura ecològica. Elaboren vins tranquils i escumosos amb varietats tradicionals del Penedès, com ara la Malvasia de Sitges, el Xarel·lo Vermell, el Sumoll i la Parellada. Al llarg de la seva trajectòria han plantat i recuperat vinyes per elaborar els seus vins.
El seu treball es basa en una recuperació de les finques ermes, tornant a plantar aquestes varietats que tant ens emocionen.