Skip to main content
transport escolar

Més de 1.400 alumnes baixpenedesencs utilitzen servei de transport escolar del CCBP en l’inici del curs

Gairebé 1.500 alumnes baixpenedesencs de primària, secundària obligatòria i educació especial utilitzen servei de transport escolar del CCBP

L’Àrea d’Ensenyament del Consell està fent les gestions pertinents amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per garantir el transport també als alumnes de secundària no obligatòria durant aquest curs. S’espera que es resolgui durant els propers dies. Per aquest curs s’han gestionat 3.410 sol.licituds de beques menjador, atorgant-ne 2.864.

Dimarts 6 de setembre de 2023. Amb les darreres xifres, encara provisionals, l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Penedès informa que més de 1.400 alumnes d'educació primària, secundària obligatòria i educació especial han fet  ús del servei de transport escolar per anar a estudiar als respectius centres aquest matí, durant el primer dia del curs escola 2023/2024.

Concretament, són 375 alumnes de primària amb 12 línies de bus, 923 alumnes d’ESO amb 26 línies de transport i una trentena d’alumnes d’Educació Especial amb 4 línies de transport.

2.864 beques menjador atorgades.

Pel que fa a les beques menjador. Enguany s’han tramitat 3.410 sol.licituds resolent favorablement 2.864 sol.licituds i unes altres 546 que s’han denegat per diversos motius.

Aquestes dades no són definitives ja que hi han vàries sol.licituds d’ensenyament obligatori presentades durant les darreres hores que s’estan tramitant.

Des de l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Penedès s’està treballant també per garantir el servei de transport escolar dels alumnes de Batxillerat durant tot el curs que s’acaba d’iniciar. En els propers dies s’informarà al respecte. El Consell Comarcal del Baix Penedès desitja un bon inici de curs a tots els alumnes del Baix Penedès, professorat i famílies.

 

 

09/06/2023