Skip to main content
Un moment de la formació

Formació sobre Gestió d’Equipaments Juvenils als Ajuntaments del Baix Penedès.

Formació sobre Gestió d’Equipaments Juvenils als Ajuntaments del Baix Penedès.

Divendres 31 de maig de 2024. 

El Projecte Jove Baix Penedès, referent en polítiques de joventut comarcals des del 1994, va organitzar el passat dimecres una formació destinada als professionals tècnics de joventut, dinamitzadors/es de casals i espais joves, altres professionals de la comarca que treballen amb joves i als responsables polítics de joventut. La necessitat d’adquirir coneixements sobre la gestió de casals i espais joves, incloent aspectes com licitació, serveis, recursos humans i metodologia del treball socioeducatiu, va ser el motor d’aquesta iniciativa.

 

La formació, que va tenir lloc el dimecres 29 de maig al PIJ/Biblioteca de Llorenç del Penedès, va comptar amb la ponència d’en Pep Montes, un especialista en la matèria a nivell nacional. Un total de 26 persones es van inscriure, incloent dinamitzadors/es, tècnics/ques de joventut i regidors/es de joventut de la majoria de municipis de la comarca. A més, la formació va ser oberta a les comarques veïnes, amb la participació de tècniques de l’Oficina Jove de Reus i del Servei Comarcal de Joventut del Tarragonès.

Aquesta iniciativa forma part dels actes de celebració dels 30 anys del Projecte Jove Baix Penedès, que continua treballant per millorar la qualitat de vida dels joves i col·laborant amb els ajuntaments per oferir serveis adaptats a les necessitats actuals. La formació és un pas essencial per a la professionalització i millora dels equipaments juvenils a la comarca.

05/31/2024