Skip to main content
Imatge de les participants

Finalitza el Grup de Suport sobre Autoestima i Gestió emocional per a dones de la comarca

Finalitza el Grup de Suport sobre Autoestima i Gestió emocional per a dones de la comarca

S’ha realitzat des del SIAD Baix Penedès, quinzenalment, a Banyeres del Penedès 


 

Dilluns 4 de juliol de 2022. 

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones – SIAD comarcal - finalitza el Grup de Suport Social sobre “Autoestima i gestió emocional” per a dones de la comarca, que s’ha realitzat quinzenalment a Banyeres del Penedès.

Des de novembre de 2021 s’ha realitzat un treball grupal, amb un total de 14 sessions en les quals s’han tractat temes com l’educació emocional, l’apoderament femení i l’autocura a través de la identificació i la gestió de les emocions.

Al llarg de les sessions també s’ha treballat la resiliència, l’autonomia, la identitat, l’autoestima i la promoció de la salut emocional, però també la prevenció de les conductes masclistes.

El balanç del grup ha estat molt positiu, tant per les dones participants com per la terapeuta (psicòloga del SIAD) que ha dinamitzat les sessions.

El SIAD comarcal del Baix Penedès és un servei adreçat a les dones dels diferents municipis (tots menys El Vendrell i Calafell), així com a les persones, entitats i col·lectius que treballen per a la igualtat entre homes i dones.

L’objectiu principal és donar resposta a les demandes d’informació i atenció de les dones, potenciar els seus processos d’autonomia i contribuir a la superació de situacions de desigualtat de gènere. Trobareu més informació: http://ccbp.cat/recerca/serveis/ciutada/socials/siad

 

07/04/2022