Skip to main content
Comissió executiva del CCGG

Es reactiva el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Penedès

Es reactiva el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Penedès

Es tracta d’un òrgan de consulta i de participació que té l’objectiu d’articular públicament les demandes de la gent gran de la comarca.

 

Dimarts 7 de juny de 2022. Després de més de 2 anys de pandèmia que va paralitzar gairebé tota activitat, recentment s’ha reactivat el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Penedès amb la voluntat de visibilitzar aquest col.lectiu, que representa gairebé el 20% de la població del Baix Penedès, i defensar davant de les administracions els seus interessos.

Amb aquest objectiu, la Comissió executiva, que està formada per representants de diferents associacions de la comarca i que representa al Consell Consultiu davant de la Generalitat, es van reunir amb el Consell d’Alcaldes del Baix Penedès per demanar que es tingui en compte aquest col.lectiu a l’hora de prendre decisions que afectin a la comarca i sobretot, disposar d’un espai propi i partida pressupostària per poder realitzar accions als pobles i donar-se a conèixer. En paraules del Conseller Comarcal de la Gent Gran, Francisco Rocha: “El Baix Penedès existeix, i la gent gran del Baix Penedès també! Aquest col.lectiu representen el 20% de la població de la comarca i cal que els tinguem en compte”.

Representant el Consell, hi ha la Comissió executiva, formada per membres de diferents associacions de la comarca i que a la vegada, representen també al Consell Consultiu davant de la Generalitat.

Des de la Comissió Executiva es fa una crida a totes les entitats i associacions de la gent gran de la comarca  legalment constituïdes a sumar-se al Consell Consultiu de la Gent Gran per tal de potenciar i de canalitzar tots els aspectes que tenen relació amb les persones grans i les associacions de la comarca.

 

06/07/2022