Skip to main content
Ramon Ferré

Els Nens del Vendrell i el Consell Comarcal renoven el conveni de col.laboració del projecte Fem Pinya Baix Penedès

Els Nens del Vendrell i el Consell Comarcal renoven el conveni de col.laboració del projecte Fem Pinya Baix Penedès

Es tracta d’un projecte solidari per ajudar a famílies vulnerables de la comarca i que enguany fa 10 anys.

11 d’octubre de 2023.  La colla castellera del Nens del Vendrell han renovat el conveni de col.laboració amb els Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Penedès per continuar amb el projecte solidari “Fem Pinya Baix Penedès”. Aquest matí han firmat el nou conveni el president de la Colla dels Nens del Vendrell Pere Marcé i el president del Consell Comarcal del Baix Penedès Ramon Ferré. 

Es tracta d’un projecte solidari per donar suport econòmic a projectes socials de l’Àrea de Serveis Socials del Consell per ajudar famílies vulnerables de la comarca amb urgència social. Amb aquest objectiu, la colla castellera farà una primera aportació econòmica corresponent a una part de les quotes de soci de l’entitat. A més, aquest projecte busca teixir xarxes de suport amb altres entitats i ajuntaments de la comarca per ampliar aquest projecte solidari dotar-lo de més recursos i arribar a més famílies.

Els Nens del Vendrell, a través del projecte "Fem pinya" fa 10 anys que col.laboren econòmicament amb l’Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Vendrell, i des de fa 3 anys, amb la col.laboració dels Serveis Socials del Consell Comarcal, el projecte es va ampliar a tot el Baix Penedès. 

 

10/11/2023