Skip to main content

El Consell Comarcal valora amb molta satisfacció l'anunci d'ampliació de l'Hospital Comarcal del Baix Penedès

El Consell Comarcal valora amb molta satisfacció l'anunci d'ampliació de l'Hospital Comarcal del Baix Penedès

El president de la Generalitat Pere Aragonès i el Conseller de Salut Manel Balcells han visitat aquest matí les instal.lacions per anunciar-ho.

Dilluns 7 de desembre de 2022. Els alcaldes i alcaldesses del Baix Penedès celebren l'esperat anunci d'ampliació de l'Hospital comarcal que està previst que s'iniciïn aquest proper 2023. La inclusió d'aquesta partida als pressupostos ha desencallat el projecte, a l'espera que siguin aprovats. El president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Sans ha recordat que és una ampliació molt necessària, justa i llargament demandada per tota la població de la comarca.

"No parem de créixer demogràficament, i amb un impacte que va més enllà de la comarca i ja és regional." L'alcalde del Vendrell Kenneth Martínez ha celebrat l'anunci i ha recordat que cal tenir en compte aquesta variable a l'hora de fer l'ampliació de serveis públics.

L'any 2023 la Fundació Sanitària de Sant Pau i Santa Tecla, responsable de donar el servei sanitari, donarà inici a les obres amb un cost total previst de 45 milions d'euros, passant de 15.926m2 a 25.452m2. Ampliació de 9.525m2 que es preveu que entri en servei l'any 2025. Aquesta ampliació comportarà un augment de serveis, l'ampliació dels serveis d'urgències dels caps de l'Arboç i Calafell i també comportarà l'ampliació del pàrquing i la possible instal.lació d'un heliport per donar millor servei.

El president de la Generalitat ha destacat l'Impuls al sistema sanitari públic de la comarca per ajudar als professionals a treballar en les millors condicions, augmentant el bon servei a la ciutadania.

 

12/07/2022