Skip to main content
Foto de les dones contractades amb el President, el Conseller i el Tècnic d'Ocupació.

El CCBP presenta el Programa Treball i Formació DONA 2022

El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta el Programa Treball i Formació DONA 2022

L’Àrea d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquest matí el nou programa ocupacional subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (TREFO) que gestiona el Consell Comarcal.

El passat 27 de febrer es va iniciar el programa Treball i Formació línia Dona convocatòria 2022, amb la incorporació de 7 dones de la comarca que es trobaven en situació d’atur amb un contracte de 12 mesos. La selecció de les persones l’ha realitzat l’OTG del Vendrell.

Aquest programa es realitza en col·laboració amb 11 Ajuntaments de la comarca, que no poden demanar-lo. És a dir tots els municipis menys Calafell, Cunit i El Vendrell. Compta amb una subvenció de 207.000€. 

En total s’han contractat durant 12 mesos 7 dones, 5 peones, una auxiliar administrativa i una tècnica d'educació infantil. Totes elles desenvoluparan la seva experiència als municipis de la comarca. El President del Consell Comarcal ha destacat l’oportunitat laboral per millorar les competències de les persones contractades i ajudar-les a la inserció laboral. 

Des de l’Àrea d’Ocupació del Consell Comarcal del Baix Penedès s’informa que ja s’ha demanat una nova participació a una nova edició d’aquest programa d’ocupació.

 

03/13/2023