Skip to main content
Deixalleria de La Bisbal

El CCBP APROVA L'ESTRUCTURA DE COSTOS, EL PRIMER PAS PER AL NOU SEVEI COMARCAL DE RECOLLIDA SELECTIVA

El Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès aprova l'estructura de costos, el primer pas per al nou servei comarcal de recollida selectiva
Es va aprovar per majoria absoluta amb el suport de Psc, Junts i un regidor no adscrit, l’abstenció de C’s i el vot en contra d’Alternativa Municipalista i Erc.

Dijous 21 de juliol de 2022. El Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès va aprovar per majoria absoluta ahir, en un Ple Extraordinari i Urgent, i amb un únic punt a l’ordre del dia, l’estructura inicial de costos del contracte del servei de recollida selectiva de diverses fraccions, transport de residus sòlids municipals i gestió de deixalleries de diversos ajuntaments de la comarca. D’aquesta manera, s’aprofita el període estival per fer l’exposició pública i guanyar temps.

Aquest és el primer i necessari pas per a poder licitar el projecte a partir del proper mes de setembre, si és possible. Abans però, estarà en exposició pública durant 20 dies, i seguidament ho revisarà el Comité de preus de la Junta Consultiva perquè en facin un dictamen. Si surt favorable, es farà l’aprovació dels plecs del projecte i es licitarà. Mentrestant, seguirà prestant el servei amb normalitat l’empresa EcoBP.

La proposta es va aprovar per majoria absoluta amb el suport de Psc, Junts i un regidor no adscrit, l’abstenció de C’s i el vot en contra d’Alternativa Municipalista i Erc. 

 

07/21/2022