Skip to main content
cartell xerrada

Conferències en l'àmbit d'economia verda i energies renovables

Cicle de conferències en l'àmbit de l'economia verda i les energies renovables.

Cicle de conferències en l'àmbit de l'economia verda i les energies renovables.

L'Eina Espai Empresarial, en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, ha organitzat un cicle de conferències i networking amb l'objectiu de sensibilitzar i informar a empreses, persones autònomes i persones desocupades sobre l'àmbit de l'economia verda i les energies renovables.

Aquest cicle constarà de 4 sessions presencials, amb una durada aproximada de 2 hores cadascuna durant els mesos de febrer i març.

Les sessions es desenvoluparan en diferents espais coworking del Vendrell, Calafell i Cunit i estaran estructurades de la següent manera:

Ponència d'Experts/Expertes

Activitat o Debat: Es realitzarà una activitat o debat relacionat amb el tema de la sessió per fomentar la participació i l'intercanvi d'idees entre els assistents.

Casos d'Èxit: Es compartiran casos d'èxit que han fet la transició cap a models de negoci més ecològics i sostenibles.

Espai de Networking

La primera sessió que serà el dia 2 de febrer a les 9:30h a la 3a planta de l'Eina Espai Empresarial.

Per participar en aquestes sessions, podeu inscriure-us mitjançant aquest formulari. En cas de dubtes o aclariments, podeu posar-vos en contacte amb l’Eina a través de l'adreça electrònica: informacio@leina.org / 900338833 / 682785545

01/25/2024