Skip to main content

OFICINA VIRTUAL DE TRÀMITS (OVT)

L’Oficina virtual de tràmits del Consell Comarcal del Baix Penedès permet fer, a través d’Internet, tramitacions oficials, consultes, o informar-te sobre la teva relació amb el Consell Comarcal mitjançant la Seu Electrònica.

És una manera d’agilitzar els tràmit, representa un estalvi de temps i desplaçaments, ja que no cal que ens personem a les oficines comarcals. L’Oficina Virtual està oberta els 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

És tant segur i veraç com en l’atenció personal: per fer tràmits virtuals ens cal un identificador digital que garanteixi la nostra identitat a Internet i asseguri la integritat i confidencialitat. 

Aquest servei és un canal paral·lel al presencial. Des del Consell Comarcal, juntament amb la Diputació de Tarragona i el Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya, es treballa per ampliar progressivament els serveis que es poden oferir a través de l’Oficina Virtual. Uns serveis que creixeran també gràcies a la interconnexió de les diferents administracions.

INFORMACIÓ GENERAL: