Skip to main content
Roda de premsa de presentació

El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta el restyling de la seva imatge corporativa

El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta el restyling de la seva imatge corporativa

25 de juny de 2024. El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquest matí el restyling de la seva imatge corporativa amb l’objectiu de modernitzar-la, adaptar-la als nous temps i reforçar la seva presència. El restyling del logotip, obra de la dissenyadora baixpenedesenca Maria Bertran, representa un pas endavant per donar valor al territori i fer més reconeixible la imatge corporativa del Consell Comarcal.

Els principals canvis que s’han realitzat són:

  1. Tipografies actualitzades: El text “Consell Comarcal BAIX PENEDÈS” ara utilitza la font Avenir Book, una tipografia moderna i llegible que reflecteix la identitat de la comarca.
  2. Gamma cromàtica neutra: Els colors s’han ajustat per ser més suaus i no cansar la vista aguantant millor el pas del temps. La nova paleta inclou tons de verd, groc i blau, simbolitzant aspectes com el creixement, el medi ambient i la diversitat dins de la comarca.
  3. Representació gràfica abstracta: Sobre el text del logotip, es troba una representació estilitzada del perímetre de la comarca. Aquesta gràfica, formada per barres horitzontals, evoca muntanyes o capes, simbolitzant la interconnexió i els serveis que el Consell ofereix a tota la comarca. Les línies no són paral.leles, evocant a la diversitat del territori.
  4. Isotip més destacat: L’isotip de la comarca del Baix Penedès ara té més presència, reforçant la identitat territorial i els objectius futurs del Consell Comarcal.

A més, s’ha evolucionat el logo en dos, un amb el logotip central i un altre amb el logo a la part esquerra per a usos horitzontals. També s’han fet nous isotips, la part icònica de la marca que permet identificar-la sense text. S’utilitza en aplicacions, xarxes socials i disseny.

En resum, tal i com ha destacat Alfons Ribas, conseller comarcal de Comunicació, aquest canvi de la imatge corporativa reflecteix l’evolució de la comarca del Baix Penedès, des del mar fins a la muntanya. El Consell Comarcal aposta per aquesta evolució cap a un futur prometedor.

06/25/2024