Skip to main content
Un moment de l'anterior edició

La tercera edició de l'E-Bike day Penedès es celebrarà el proper 5 de març

La tercera edició de l'E-Bike day Penedès es celebrarà el proper 5 de març amb rècord d'inscrits.

La cursa cicloturística i no competitiva recorrerà el Baix Penedès amb sortida i arribada a Cunit passant per Bellvei, La Bisbal del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.

Dilluns 27 de febrer de 2023. L'Àrea de Promoció Turística del Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquest matí la tercera edició de la ruta cicloturística i no competitiva de l’E-bike Day Penedès amb rècord absolut d’inscrits. Els gairebé 350 participants que s’han apuntat a la cursa del proper diumenge 5 de març descobriran els paisatges i la gastronomia del Baix Penedès a través d’un passeig amb bicicleta elèctrica.

En aquesta edició, com ha novetat, el circuit es farà en sentit contrari a l’edició anterior i els participants podran gaudir d’experiències enogastronòmiques com el tast de diferents vins del Penedès: un blanc, un negre, un vi dolç i un cava de les cooperatives Domenys i de Bellvei, a més d’un dinar a La Bisbal del Penedès amb productes autòctons gràcies a la col.laboració del col.lectiu Terra i Taula.

Aquest esdeveniment, ha explicat el vicepresident i conseller comarcal de Turisme Jaume Casañas, busca desestacionalitzar el turisme al Baix Penedès oferint als participants l’oportunitat de gaudir de la comarca fent un turisme “slow” tot descobrint els diferents paisatges d’interior més enllà de la platja i també la seva gastronomia. Després de l’èxit de les anteriors edicions, i el rècord d’inscrits d’enguany ja s’està treballant en una propera edició ampliada a dues jornades.

El proper diumenge doncs, a  partir de les 9h del matí els gairebé 350 participants aniran sortint esglaonadament des de Cunit amb les seves bicicletes elèctriques per gaudir d’una intensa jornada esportiva, turística i enogastronòmica a la nostra comarca.

 

Portfolio images
Presentació
02/27/2023