Skip to main content
SIS fAMÍLIES

FINALITZA L’ESPAI DE CRIANÇA PER A FAMÍLIES AMB FILLS DE 0 A 3 ANYS I MARES EMBARASSADES AL CENTRE CÍVIC DE LES PEDRERES

FINALITZA L’ESPAI DE CRIANÇA PER A FAMÍLIES AMB FILLS DE 0 A 3 ANYS I MARES EMBARASSADES AL CENTRE CÍVIC DE LES PEDRERES

Finalitza amb èxit la segona edició de l’Espai de Criança per a famílies embarassades i amb fills de 0 a 3 anys, per compartir i repensar l’inici de la criança.


Fa dues setmanes, el dia 19 de juny, va finalitzar l’Espai de Criança amb una durada de sis mesos, de gener a juny. S’ha fet l’aposta per mantenir aquest espai permanent durant gran part del curs escolar per oferir aquest acompanyament en la criança  a les famílies en l’etapa evolutiva de la primera infància, on es creen les bases emocionals en els infants.


Les tècniques del servei que ho ha organitzat, el SIS Famílies del Departament de Benestar Social, es mostren molt satisfetes de la riquesa de debat entre les famílies participants que s’hi ha generat a cada sessió.


Es tracten qüestions com la importància del joc en la infància; l’alimentació; l’elecció del centre escolar; la conciliació familiar i laboral; el paper de la parella en la criança; l’autoexigència de les mares; l’esgotament i la càrrega mental; entre d’altres temes que han sorgit de manera espontània en cada sessió.


Hi han assistit algunes famílies de Santa Oliva, però també d’altres provinents de Sant Jaume dels Domenys i de Calafell.


Les famílies assistents s’han mostrat molt participatives i obertes a parlar de les seves inquietuds i pors en la criança

07/09/2024