PLA ESTRATÈGIC COMARCAL 2017-2022

Aquest mes d’abril s’iniciaran les Comissions que han de donar com a resultat el Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022.

El Pla Estratègic Comarcal és possible gràcies al finançament que prové del Servei d’Ocupació de Catalunya, el Fons Social Europeu, i el Ministeri de Treball i Seguretat Social; i els ajuntaments promotors de la comarca. La voluntat del projecte és ser una gran acció que vinculi tota la comarca, impulsada des del Consell Comarcal, però amb la necessària implicació dels agents privats que hi donen suport.

Des d'aquest  dilluns, dia 10 d’abril, i fins la data límit, les persones interessades en formar part de les comissions ja es poden inscriure. 

 
Comissions de treball Data Data límit d'inscripció
1. Formació i Ocupació 20 d'abril 20 d'abril
2. Empresa i Indústria 24 d'abril 24 d'abril
3. Territori 4 de maig 4 de maig
4. Turisme i Comerç 15 de maig 15 de maig

 

Totes elles iniciaran a les 19h, i està previst que tinguin una durada de 2 hores. Les reunions es faran a diferents municipis de la comarca, per tal d'acostar el projecte als baixpenedesencs.

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès es recorda que les comissions estan obertes a qualsevol persona de l’administració local de la comarca, associacions empresarials, empreses i agents socioeconòmics.

A través d’aquest formulari es pot inscriure.

Per a més informació, poden adreçar-se a l'Àrea d'Ocupació, Promoció Econòmica i Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès (977 15 71 71, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).