1.2. Servei d'assessorament tècnic d'atenció social

Aquest equip té la funció d'assessorar tècnics del mateix Consell Comarcal, dels ajuntaments i d'altres entitats sobre qüestions relacionades amb els serveis socials bàsics, a més d'oferir, en el cas de l'advocada i la psicòloga, una atenció directa als ciutadans que requereixin d'assessorament psicològic o jurídic.

 

Funcions:


Detecció i diagnòstic de la realitat social del territori objecte de la seva intervenció.

Participació en la planificació i la programació del pla de treball dels serveis de primer nivell.

Participació en l'avaluació periòdica del grau d'assoliment dels objectius, proposant estratègies i metodologies adequades a la realitat específica dels usuaris objecte de la seva intervenció.

Assessorament als professionals en l'elaboració dels plans d'intervenció individual, grupal i comunitaris.

Potenciació de la correcta coordinació/derivació entre els diferents equips d'assessorament que incideixen en el territori per tal que no es produeixin interferències en l'àmbit del treball social o en l'àmbit educatiu.

Potenciació de les intervencions comunitàries dels professionals dels serveis socials bàsics.

Foment de la implementació de nous programes en l'àmbit del treball social i educatiu, assegurant l'arrelament d'aquests programes en la metodologia de treball dels professionals dels serveis d'atenció social primària.

Facilitar experiències d'intercanvi entre les diferents figures professionals, aportant espais de reflexió sobre noves tecnologies en l'àmbit social i educatiu.

 

On podeu trobar el servei:

 

Serveis Socials Bàsics del Consell Comarcal del Baix Penedès
Plaça del Centre, 3, 1r pis - 43700 El Vendrell
Tel. 977 157 177
Horari d'atenció al públic: cal demanar cita prèvia a l'Ajuntament on s'estigui empadronat (veure arxiu horaris professionals)
Adreça electrònica: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.