El Consell Comarcal estrena nova oficina d'Ensenyament

oficina nova ensenyament

   

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha iniciat aquest setembre amb l'estrena d'un nou espai per les oficines del departament d'Ensenyament, que es troben al carrer Andreu Nin 1-3 del Vendrell. Aquest nou equipament està pràcticament a tocar de l'anterior, situat a la plaça de Pep Jai. El lloguer del nou local no suposa un increment per l'administració comarcal, que a més compta amb una col·laboració per part de l'Ajuntament del Vendrell.

 

Aquest és un departament que comporta molta activitat, ja que s'atenen moltes famílies en el conjunt de la comarca, i amb l'estrena del nou espai es podrà garantir una millor atenció, tal i com explica el conseller comarcal d'Educació, Kenneth Martínez.

 

Enguany, les famílies han estat al corrent de les beques que podran rebre just des de l'inici de curs. Altres anys se'ls informava quan ja portaven uns mesos de curs escolar. D'aquesta manera, el curs 2017-2018, el Consell Comarcal del Baix Penedès atorgarà 1.640 beques menjador (85% correspondran a 3 dies a la setmana).

 

Dijous, 14 de setembre de 2017