La setmana abans de Nadal, matrícula als cursos de català

 

connectat nadal 

La inscripció dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per al trimestre gener – març 2017 es durà a terme del 19 al 23 de desembre.

Els nous cursos de català començaran el 9/10 de gener de 2017 i s’oferiran en dues modalitats: presencial i combinada mitjançant el Parla.cat.

El Servei Comarcal de Català del Baix Penedès ofereix cursos mitjançant la plataforma virtual Parla.cat (amb el guiatge i el suport d’un tutor, i amb sessions presencials per treballar tasques orals) del nivell Elemental (B1), Intermedi (B2) i de Suficiència (C1). Els certificats que coincideixen amb l’acabament d’un nivell són oficials. A més, s’ha programat un curs presencial de nivell Bàsic 2, en conveni amb l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, per començar a parlar català.

Les persones interessades a fer un curs de català que no sàpiguen per quin nivell han de començar es poden posar en contacte amb el Servei de Català per fer una prova de col·locació: 977 15 71 75 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Al Baix Penedès, les oficines de català de Calafell (tel. 977 699 078; a/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) i el Vendrell (tel. 977 664 002; a/e Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) també ofereixen una àmplia oferta formativa de cursos presencials, mitjançant la modalitat combinada i complementaris.

Informació addicional:

Oferta de cursos al Baix Penedès (gener-març 2017) http://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/calendari_matr_cnlt_2ntr_1617.html

Dimarts, 13 de desembre de 2016