El Consell Comarcal del Baix Penedès crea un web per potenciar el turisme

captura web3El Consell Comarcal del Baix Penedès ha posat en marxa una web per potenciar el turisme a la comarca: turismebaixpenedes.cat/. L’objectiu és que el visitant de la comarca pugui trobar una guia útil de recursos turístics i també d’activitats programades als diferents municipis. En aquesta web s’hi pot trobar una guia dels diferents hotels, allotjaments rurals, càmpings, apartaments i també establiments de restauració de la comarca. També conté tots els recursos turístics del Baix Penedès: platges, museus, enoturisme, aventura, esport, natura...

 

Els visitants de la web turisme.baixpenedes.cat hi poden trobar l’agenda d’actes de la comarca i notícies relacionades amb el turisme. També productes típics locals i les festes, fires i tradicions. Es pot accedir a la Guia de Cellers del Baix Penedès en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès) i el mapa de recursos turístics de la comarca i també hi ha l’enllaç amb la central de compres www.rutadevins.cat , amb paquets turístics al Penedès.

 

Aquesta web es complementa amb la presència de Turisme Baix Penedès a xarxes socials Facebook  i Twitter des de fa uns mesos.