Més de 1.000 alumnes baixpenedesencs de primària, secundària obligatòria i educació especial utilitzen servei de transport escolar del CCBP en l’inici del curs escolar

L’Àrea d’Ensenyament del Consell està fent gestions amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per garantir el transport també als alumnes de secundària no obligatòria durant aquest curs.

transportescolar

Dimarts 9 de setembre de 2021. Amb les darreres xifres, encara provisionals, l’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Penedès informa que més de 1.000 alumnes d'educació primària, secundària obligatòria i educació especial faran ús del servei de transport escolar per anar a estudiar als respectius centres. 

 

Concretament, són 282 alumnes de primària amb 12 línies de bus, 738 alumnes d’ESO amb 26 línies de transport i 30 alumnes d’Educació Especial amb 4 línies de transport.

 

Aquestes dades no son definitives ja que hi han vàries sol.licituds d’ensenyament obligatori presentades durant les darreres hores que s’estan tramitant.

 

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès s’està treballant també per garantir el servei de transport escolar dels alumnes de Batxillerat durant tot el curs que s’acaba d’iniciar. En els propers dies s’informarà al respecte.