El Consell Comarcal del Baix Penedès inicia el procés de selecció de persones per al programa Joves en Pràctiques 2021

210825 Jovespractqies25 d’agost de 2021. El Consell Comarcal del Baix penedès realitzarà la propera setmana un procés de selecció per a la contractació en pràctiques per un període de 6 mesos, de 4 persones joves menors de 30 anys amb formació, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per tal de millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

 

Aquest programa es dirigeix a persones menors de 30 anys, en possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional. La formació que requerida s’ha d’ajustar als següents perfils professionals: administratius/ves, tècnic en treball social, grau universitari camp social (psicologia, pedagogia).

 

Aquest programa està cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, i el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

 

Els interessats han d’enviar un correu amb un curriculum vitae actualitzat i dades de contacte a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. El darrer dia és divendres 27 d’agost.

210825 logos