Nous ajuts extraordinaris directes de suport a la solvència empresarial

210617 AjutsEl Consell Comarcal del Baix Penedès us informa que el Departament d'Economia i Hisenda ha publicat l’inici del termini per a la presentació de sol·licituds pels ajuts extraordinaris directes de suport a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia de la COVID-19.

Els nous ajuts estan destinats a reduir l’endeutament de les persones treballadores autònomes (empresaris i professionals) i les empreses no financeres més afectades per la pandèmia de la COVID-19 i s’han de fer servir per al pagament de deutes contrets per les empreses des de març de 2020.

El formulari d'inscripció prèvia es pot presentar des de les 9.00 hores del dia 21 de juny de 2021 fins al dia 30 de juny de 2021 a les 15.00 hores. 

El Consell Comarcal disposa d'un servei d'assessorament gratuït per tal de donar suport a les empreses que ho requereixin. Poseu-vos en contacte enviant un correu a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per més informació consultar el DOGC en el següent enllaç: https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/index.html?documentId=903950 o el Canal Empresa: http://canalempresa.gencat.cat/ca/detall/article/Ajuts-de-suport-a-la-solvencia-empresarial-en-resposta-a-la-COVID-19

2021 eractivaciook