Els serveis de Joventut de la demarcació de Tarragona organitzen la Setmana Jove de l’Habitatge

Tot el que té a veure amb el món de l’habitatge ha estat tradicionalment un dels grans maldecaps que tenen els joves. Una problemàtica que s’ha vist agreujada aquests últims mesos per l’impacte social i econòmic de la pandèmia de la COVID-19.

210610 Cartell general Xerrades habitatge

Per aquest motiu, la setmana del 14 al 18 de juny els serveis comarcals i municipals de Joventut de la demarcació de Tarragona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat (a través de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil) organitzen la Setmana Jove de l’Habitatge. 

 

Es tracta d’un conjunt de tallers i xerrades virtuals, essencialment pràctiques, adreçades als joves de la demarcació que tenen com a objectiu facilitar l’accés de l’habitatge informant-los sobre diferents aspectes importants com per exemple les normatives vigents, els ajuts existents, consells pràctics, models alternatius d’accés a l’habitatge, etc.

 

Les xerrades són totalment gratuïtes, tot i que requereixen inscripció prèvia i el nombre de places són limitades. Les impartiran persones especialistes en cadascuna de les matèries com la Mari Carme Jiménez, jurista i assessora d’habitatge especialitzada en l’àmbit juvenil, o l’associació d’ajuda social Cel Obert.

 

Es duran a terme a través de la plataforma virtual Jitsi Meet. Un cop realitzada la inscripció, les persones participants rebran l’enllaç per poder-hi accedir.

Programació:

  • 14 de juny - El primer contracte de lloguer 

  • 15 de juny - Busques una habitació? T'expliquem com ho pots fer 

  • 16 de juny - Problemes per pagar l'habitatge? Recursos per conservar-lo 

  • 17 de juny - La compra d'un habitatge de segona mà 

  • 18 de juny - Models alternatius d'accés i tinença d'habitatge 

Horari: De les 11.00 h a les 12.30 h

Inscripció: ja.cat/setmana_jove_habitatge

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.o als serveis de joventut del vostre municipi o comarca.

La realització d’aquestes xerrades compta amb el suport de les Oficines municipals i comarcals d’habitatge.