Nova línia d'ajudes directes a autònoms i empreses

210127 poligon2El Consell Comarcal del Baix Penedès us informa que el govern de l’Estat ha aprovat recentment el Reial Decret llei 5/2021, de 12 de març. Una nova línia d'ajudes directes a autònoms i empreses de diferents sectors econòmics -prop d’un centenar- molt afectats per la pandèmia que hagin tingut una caiguda dels seus ingressos de com a mínim el 30% el 2020 respecte a l'any anterior.

 

Els nous ajuts establerts tindran caràcter finalista i es faran servir per al pagament de deutes contrets per les empreses des de març de 2020, com a pagaments a proveïdors, subministraments, salaris, arrendaments o reducció del deute financer.

 

El termini de presentació de sol·licituds està pendent d’obertura. Us anirem informant de les novetats. Per a més informació podeu contactar amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. , o bé consultar el BOE al següent enllaç https://www.boe.es/buscar/act.php?id=BOE-A-2021-3946

PLA DE REACTIVACIÓ ECONÒMICA DEL BAIX PENEDÈS “Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, finançat pel Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat en un 50% per l’FSE”

 2021 Pla reactivacio