Trobada de l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès, el Col.lectiu Terra & Taula i el Consorci de Turisme del Penedès, per enfortir la marca Penedès

Divendres 30 d’octubre de 2020.

Ahir divendres va tenir lloc una trobada entre l'Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Baix Penedès, el Col-lectiu Terra & Taula i el Consorci de Turisme del Penedès per compartir l'estratègia turística que permeti enfortir la marca turística del Penedès i diferenciar el territori com a destinació turística.

201030 TrobadaPenedèsUn dels actors preferents i capdavanters de la comarca és el Col.lectiu Terra & Taula, els integrants del qual van voler compartir la seva experiència i els seus projectes de futur. 

Des del Consell Comarcal del Baix Penedès es vol fer un acompanyament d'aquesta estratègia turística perquè genera moltes externalitats positives pel conjunt de la comarca i per la indústria turística del Baix Penedès.

Al mateix temps, des del Consorci Turístic del Penedès es va valorar molt positivament l'activitat del Col.lectiu Terra & Taula i les sinergies que produeix al conjunt del Penedès.

La reunió va ser molt productiva i va servir per posar les bases per futures col.laboracions amb la voluntat d'enfortir la marca i el territori Penedès.

El Conseller Comarcal del Baix Penedès, Jaume Casañas, va destacar el Col.lectiu Terra & Taula com un dels ambaixadors destacats de la comarca; “Gràcies a la seva tasca podem mostrar una visió del Baix Penedès originària, original i amb personalitat.  És per això que volem mantenir una comunicació i una col.laboració constant amb aquest Col.lectiu per poder explicar més i millor que és i que podem trobar al Baix Penedès.”