El Consell Comarcal del Baix Penedès inicia el procés de selecció per a la contractació de 2 tècnics per a l’Àrea d’Ocupació.

El període de presentació d’instàncies comença el dissabte 10 d’octubre i fins el 16 d’octubre, mitjançant la presentació d’una instància general i la documentació a la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès.

 

logo ccbp9 d’octubre de 2020. El Consell Comarcal del Baix Penedès inicia el procés per a la contractació de dues persones tècniques per executar el «Pla de Reactivació Socioeconòmica COVID-19 del Baix Penedès». Els perfils que es contractaran són: 

  • Una persona tècnica en assessorament d’empreses.

  • Una persona tècnica en turisme.

 

La publicació de les bases es farà efectiva el divendres 9 d’octubre a l’e-tauler i també a la pàgina web del Consell Comarcal del Baix Penedès: http://www.ccbp.cat/ . El període de presentació d’instàncies comença el dissabte dia 10 d’octubre i finalitzarà el 16 d’octubre. El procés per realitzar la presentació s’efectuarà mitjançant una instància general i la documentació a la seu electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès. 

 

Les dues contractacions tindran una durada de 12 mesos a jornada completa. Per a qualsevol aclariment, els interessats poden trucar al 977157171 extensió 267, o bé adreçar-se al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Consulteu les bases: https://drive.google.com/file/d/1dHxvVwDWAmCn1oVJMkynf8WhkKG2fdNQ/view?usp=sharing