"Baix Penedès, et toca!", la nova campanya de turisme del Consell Comarcal per promocionar el territori.

"Baix Penedès, et toca!", la nova campanya de turisme del Consell Comarcal per promocionar el territori.

 

Captura de pantalla 2020 06 09 a les 14.37.489 de juny de 2020. L'Àrea de Turisme del Consell Comarcal ha engegat una campanya de promoció turística de la comarca per posicionar-se en la propera campanya turística d’aquest estiu. Sota el nom de Baix Penedès, et toca!, aquesta campanya ha estat dissenyada per tal de posicionar-nos com una comarca atractiva i segura, i una excel.lent opció de destí vacacional.

De moment, ja s’ha llençat el vídeo promocional que vol ensenyar alguns dels secrets que el Baix Penedès amaga en els carrers i places dels pobles, i també als seus espais naturals, molts d'ells desconeguts. Destaca 5 aspectes fonamentals per entendre el Baix Penedès: el patrimoni, el paisatge, la gastronomia, l'enologia i les platges com un destí per redescobrir, segur i poc massificat. 

Aquesta campanya s’enfoca a atraure el turisme familiar, esportiu i de lleure de proximitat, i també per redescobrir la comarca als mateixos baixpenedesencs que molt sovint desconeixem tot el que tenim ben a prop. 

Jaume Casañas, Conseller Comarcal de Turisme ha volgut destacar la importància de promocionar la comarca i donar a conèixer el potencial del Baix Penedès com a destinació turística segura i poc massificada entre el públic familiar de proximitat per aconseguir convertir la propera campanya turística en la més normal possible”.

 

Podeu veure el vídeo sencer al següent enllaç: https://youtu.be/ic5nQPMY530