La setmana passada la Xarxa d'ocupació del Baix Penedès va posar en marxa un nou curs de Formació Especialitzada en carnisseria - xarcuteria i preparats carnis

200207 CursCarnisserccbpAquest curs es divideix en dues parts: una part teòrica i pràctica de 120 hores de duració que es realitza a les instal.lacions de Carns J. Milà S.A., on l’alumne aprèn les principals metodologies de treball així com coneixements sobre higiene i conservació amb activitats didàctiques especialitzades. També s'estudien altres aptituts més transversals com són: la cerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats. 

En acabar aquesta primera part els alumnes començaran una segona part del curs que consistirà en 40 hores de pràctiques no laborals. Aquestes pràctiques es realitzaran en empreses del sector del territori durant la segona quinzena de març i abril.

 

Aquesta actuació de capacitació especialitzada respon a les necessitats específiques detectades entre les empreses del territori, en concret, en els sectors amb més potencial d’ocupació a la comarca. Aquest és un curs de la Xarxa d'Ocupació del Baix Penedès, subvencionat pel SOC i l'ha dut a terme com a responsable del subprojecte, l'Ajuntament de Santa Oliva.