Una cinquantena de dibuixos sobre la SIDA protagonistes de l’Aparador Jove Baix Penedès

L’objectiu és el de sensibilitzar el joves sobre l’ús del preservatiu com el millor mitjà de prevenció per tal d’evitar les malalties de transmissió sexual aprofitant el Dia Mundial d’Acció contra la SIDA.

191205 AparadorEl passat divendres 29 de novembre es va inaugurar una Aparador Jove diferent. Joves que participen als Espais Joves de la Bisbal del Penedès, Albinyana, Llorenç i el Montmell van realitzar uns dibuixos per fer reflexionar sobre la SIDA. 

Aprofitant la data del dia mundial d'acció contra la SIDA, el passat 1 de desembre, els diferents serveis dels departaments de Serveis Socials i Joventut del Consell Comarcal: La Xarxa SAI (Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere), l’Oficina Jove del Baix Penedès i els educadors de carrer van organitzar un projecte que tenia com objectiu sensibilitzar a les persones joves sobre l'ús del preservatiu per tal d'evitar les malalties de transmissions sexuals i conscienciar de la importància de l‘ús del preservatiu, com a millor mitjà de prevenció. 

Aquest projecte ha estat possible gràcies al treball conjunt i la implicació de tots els professionals dels dos departaments. Un primer pas per potenciar el treball entre departaments que té com a objectiu entendre la realitat juvenil com un conjunt de diferents necessitats que tenen els/les nostres joves.