Obert el nou Programa de Creixement Empresarial de la Diputació

creixement empresarial

 

El Servei d'emprenedoria de la Diputació de Tarragona presenta el Programa de Creixement Empresarial, un programa gestionat per "Lead to change" i està dirigit a les empreses que volen créixer, més específicament va dirigit a aquelles persones que prenen decisions dins l'empresa.
 
El programa consta de 6 etapes:
 
Etapa 1. Diagnòstic: Estat de situació complet pel que fa a cadascuna de les empreses. (taller individual de 4 hores)
Etapa 2. Vector de creixement: Definició dels vectors de creixement que apliquen a cada empresa i de les 10 decisions clau pel creixement. (Sessions individuals de 2 hores)
Etapa 3. Formació: Aprenentatge per parts participants de conceptes i eines que poden aplicar al desplegament de les decisions. (Sessions grupals de 3 hores, compartides en formats de mitja hora sobre diferents temàtiques)
Etapa 4. Desplegament de les 10 sessions de creixement: Fitxes de desplegament de les decisions, veritable full de ruta del creixement de cada empresa. (sessions individuals de 2 hores)
Etapa 5. Avaluació i creixement empresarial: Avaluació de l’impacte del creixement a 90 i 180 dies. (sessions individuals de 2 hores)
Etapa 6. Elaboració i presentació de l'informe. (sessions grupals de 2 hores)
 
Aquest programa està adreçat a empreses que ja estiguin al mercat i tinguin una facturació superior als 500.000€ l'any.
 
Per presentar la candidatura cal fer arribar el formulari abans del dia 10 de maig, al Consell Comarcal del Baix Penedès (àrea d'Ocupació).
 
Es pot obtenir més informació i el formulari d'inscripcions en els enllaços següents:
 
 

Formulari del programa de creixement de la Diputació de Tarragona


 
 
 

Dimecres,  25 d'abril de 2018